Keresés ebben a blogban

2010. július 28., szerda

136COLLABORATION

NIKE + INSA

A Nike cég egy kicsike, egy pólóból álló kollaborációra volt hajlandó Insa-val, aki amúgy egyszerre graffitis és cipőtervező, és jellegzetes organikus [szerintem puncimintás] felületeiről híres. Számomra az egyetlen feltűnő dolog - mivel a póló szar és ennyi - hogy a modellje SJ Whiteley, az angol metalcore zenekar, a Bring Me The Horizon énekesének, Oli Sykes-nak long-time barátnője, akit onnan ismerhettek, hogy ő a megálmodója és tulajdonosa a Drop Dead nevű márkának. Sarah Jane meg azóta némi arcplasztika után átváltozott az emok Myspace idoljából cicimutogatós rosszkislánnyá. Dugnám mint a lopott biciklit, a babakék műkarmok kettes alá, a LOVESICK ujjtetkó viszont csillagos ötös.
[még sokkal több info a tovább után]



Insa amúgy cipőkben túl nagyot nem alkot, klasszikus fazonok, saját mintákkal, némi csavarral, az első sornál egy kis Willy Wonka utánérzéssel és Giambattista Valli által feltalált mini platform talppal:

Amiről mostanában elhíresült viszont, az az újrafelhasználásra és a környezetkímélésre figyelmet felkeltő alkotása, az elefánszarból épített talpú cipő. Csodás nem?

És levezetésnek itt van pár 'wholecar' azaz teljes vasúti kocsi, ez elvileg a legnagyőbb hőstett az illegal graffitiben, de ahogy nézem ezek kiselejtezett és direkt festésre szánt darabok, de mindegy nem kisebbítjük a diadalt, korrektül meg bombázva a puncimintával.


SZERINTED?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése