Keresés ebben a blogban

2010. július 28., szerda

138NAILS

NAILS

Az OPI kozmetikai márkától általában egészen fura kollaborációkat láthatunk, az utolsó a Shrek kollekció volt [ki akar ogre színű körmöt?], most pedig a Gossip Girl című sorozat által ihletett, szigorúan vízihullára kékült, illetve nagyimanikűrre gyöngyházfehéredett körömlakk sorozatot dobtak piacra.
A sorozathoz annyi köze van maximum, hogy a standerén a kartonpapírból kivágott szereplők, a 3. évad augusztusban megjelenő dvd verzióját hirdetik, amúgy őszintén kétlem hogy a limuzinnal suliba járó Blair Waldorf, vagy a Hamptonsban nyaralgató milliárdos Serena Van der Woodsen az OPI-ból szerezné be a körömlakkját.
Szóval ajánlom a kollekciót minden rózsaszín felhőn járó kislánynak aki a 5th Avenue hercegnőjének képzeli magát, de a Chanelt nem tudja megfizetni [főleg, hogy nem is érdemes, hamarabb kopik mint a MAC vagy akár az 500Ft-os DM-es] továbbá minden GG fanatikusnak, akik esetében a termék teljesen mindegy ha a PR megfelelő.


2 megjegyzés:

  1. 1. sor zöldeset kipróbálnám. úú hogy menne cipőmhöz amit most vettem :] egyébként nekem hátsósor kékje is bejön, csak nem nyáron.
    és osztom GG-höz az égvilágon semmi köze :D

    VálaszTörlés
  2. a chanel nem kopik.

    VálaszTörlés