Keresés ebben a blogban

2010. augusztus 4., szerda

165+++

+++

Nos, elég sokan írtátok, hogy kiváncsiak lennétek a táskáimra és cipőimre, itt az első felvonás, táskák. Van még egy pár de ezeket használom, úgy vagyok vele, hogy inkább legyen 3-4 normális, mint 250 gagyi műbőr Tally Weijl-es. Szóval ezeket mind magamnak vettem, összekuporgattam rá és szerelmes vagyok mindegyikbe egytől-egyig.
Felesleges kérdések elkerülése végett: Igen, eredeti táskák.

1. LOUIS VUITTON MONOGRAM CANVAS SPEEDY 25


Szegény már eléggé lehasznált, de ő a joker táska, mindenhez megy, minden alkalomra. És ugye a Louis Vuitton táskák bőr része az érintéstől, kéz izzadságától besötétedik, ezért látszanak a replikák nagyon gagyinak, azok mindig csillogós műanyag fülűek lesznek, szóval azt kerüljétek. Amúgy Ebay-en vettem, ott garantáltan csak eredetit árulnak.



[tovább után folytatódik]


2. LOUIS VUITTON MIROIR ALMA SILVER


2006-os, és abszolut SOLD OUT az egész világon, nincs már belőle Ebayen se. Ő a kedvencem, mert gyönyörű, de hát ehhez nem kell kommentár.


3. PRADA ANTIK CERVO TOTE


Na őt konkrétan tegnap hozta a postás szóval még nem is hordtam, csak gyönyörködöm benne. Jó kis pakolós táska, az a baj hogy üresen is rohadt nehéz, de hát kell a kardio. Nem szeretem a fekete táskákat, a neutrális színűek ugyanúgy mindenhez mennek, anélkül, hogy gótnak néznénk ki.



4. CHANEL MINI FLAP BAG


Buliba vagy csak kiugrani ebédelni vagy a boltba, minike nagyon, semmi nem fér bele, de aranyos és mindenhez megy. És például táncikálás közben jó ha nincs az ember kezében semmi ami zavar.



4-5. ZARA CLUTCH


Egy natúr színű és egy fekete borítéktáska aka clutch, ha nem kell sok cucc, vagy este elindulok. Ezek alapdarabok, csak fel kell kapni őket, és sokkal jobban néznek ki mint egy kis válltáska.


24 megjegyzés:

  1. váóó. imádom (L) megérik a pénzüket, az biztos. gratulaa :]

    VálaszTörlés
  2. a prada táska tetszik a legjobban <3

    VálaszTörlés
  3. gyönyörűek(L)
    barátnőmnek is van egy Pradaja, csak zöldben, ő a fogorvosa lányától szerezte, mert neki mar nem kellett :DD én is akarok egy ilyen fogorvost:DD

    VálaszTörlés
  4. először azt akartam írni hogy áá a prada a kedvencem, de nem inkább a borítéktáska aztán így ja mindegyiket imádom :$ :DD

    B.

    VálaszTörlés
  5. Fuuu, én nekem az LV <3 Imádom egyszerűen mindet, de ettől függetlenül tényleg a többi is nagyon jól néz ki =)

    VálaszTörlés
  6. nagyon szép mind; a kedvencem a Prada, és a LV Miroir <3

    És végre valaki, aki nem utánzatokat hord, hanem megdolgozik egy időtálló darabért.. :)

    VálaszTörlés
  7. Hell yessssss, imádom azt a Pradat!<3

    VálaszTörlés
  8. éés lenne egy kérdésem Dorka, ha nem bánod:$
    nem tudod véletlenül, hogy milyen táskája van Oliviának a képen: http://www.google.hu/imgres?imgurl=http://2.bp.blogspot.com/_KfxXegEz8zo/S7TR5T9ipyI/AAAAAAAAAxg/Vgzy2mY3MzY/s400/the-city-olivia-palermo.jpg&imgrefurl=http://lizshields.blogspot.com/2010/04/girls-got-style-olivia-palermo.html&usg=__e8AX-WMOgom4vzXu-X9iVhPN69o=&h=364&w=290&sz=38&hl=hu&start=22&sig2=zgepiLOxFWIiE9T7D-wVmw&tbnid=cC3LMCfKPtCjBM:&tbnh=176&tbnw=123&ei=rsRaTLbuAorfsAbn6LSzAQ&prev=/images%3Fq%3Dolivia%2Bpalermo%26um%3D1%26hl%3Dhu%26biw%3D1280%26bih%3D683%26tbs%3Disch:10,600&um=1&itbs=1&iact=rc&dur=369&oei=qMRaTLqrLtiH4gbT4YndAQ&esq=2&page=2&ndsp=23&ved=1t:429,r:0,s:22&tx=41&ty=113&biw=1280&bih=683 ?(oops egy kicsit hosszú a link)

    VálaszTörlés
  9. gyönyörűek egytől-egyig:)

    VálaszTörlés
  10. csodaszéép mindegyik... a praddaaa meg a chanelll (L) meg mindegyik (L)(L)
    nekem lenne egy kérdésem, ha nem akarsz Dorka, nem kell válaszolnod, csak szeretném megtudni, h melyik mennyibe kerül eredetiben.
    én is úgy vagyok vele, h legyen 1 vagy 2 táskám, de az ne legyen se replica, meg new yorkeres tucattáska sem.... és szeretnék vmi hasonlót én is venni, vagy legalábbis elkezdeni a gyűjtögetést...

    alexa

    VálaszTörlés
  11. R: Fúú sajnos nem tudom az milyen táska Olivián... olyan Valentinos, de nem tudom.

    Alexa: Hát drágák nagyon.....a Miroir pl. 600.000Ft. De a legjobb tipp amit adhatok, hogy eBay-en kell venni használtan eredeti Louis Vuittont. A japánok dobálják ki az alig használt táskákat, és féláron megkapod. Én a Speedyt így vettem 75.000 körül, de olcsóbban is vannak ha ügyesen licitálsz.

    VálaszTörlés
  12. köszi köszi, majd nézelődöm, aztán próbálkozok :D

    alexa

    VálaszTörlés
  13. 600.000Ft-ért vetted a Miroirt? vagy őt is olcsóbban tudtad megszerezni? :)

    VálaszTörlés
  14. de te replikákat árulsz nem?

    VálaszTörlés
  15. Fú a Miroir-t le se merem írni, az hatalmas mázli volt, egy Amerikában élő magyar gazdag nő kapta ajándékba, hazahozta, és mivel nem kellett neki, feltette a teszvesz.hu-ra tizedáron. Én meg lecsaptam rá. Persze bevittem az azóta nyílt boltba és tényleg eredeti.

    És igen, én replikákkal foglalkozom úgy mellékesbe :]

    VálaszTörlés
  16. Pradát hol rendelted? honnan hozta a postás? :)

    VálaszTörlés
  17. És a Prada-t mennyiért rendelted? Én is gondolkozom egyen, találtam is egyet, csak nem merem megrendelni, nem tudom, hogy eredeti-e (33,000-ért árulják neten) meg hasonlók....szerinted?:$

    VálaszTörlés
  18. Pradát egy ismerősön kerestül szereztem Amerikából használtan. 33.000-ért száz hogy nem eredeti, 150.000 körül vannak. Itt nézelődjetek még esetleg: http://www.theoutnet.com/Shop/Bags

    VálaszTörlés
  19. gyonyoruek egytol egyig es kepeket a cipogyujtemenyrol is!!!

    VálaszTörlés
  20. prada a legjobb!de a LV is alap!:)

    VálaszTörlés
  21. a zaran kivul meg talan az elso lv mivel ez egy vintage darab,a tobbi mind kamu..nem kell butitani a nepet..egy 600,millios taska nem igy nez ki es ez meg a keprol is lejon,nem akarom felsorolni a hibakat, de ilyeneket se az lv se a chanel nem vetene..mire jo ez?



    de jo ez neked?

    VálaszTörlés
  22. uh! az elso nem egy regi darab (azok mas szinuek most) hanem vintage ugy 10 eves kb,azokat kb 50-100 dollarert lehet venni ebayen csak nem eri meg,mivel mindegyik rossz allapotu mint ez a darab..a tobbi mind replika, raadasul rossz minosegu

    VálaszTörlés
  23. "Amúgy Ebay-en vettem, ott garantáltan csak eredetit árulnak."

    kis naiv :D

    VálaszTörlés