Keresés ebben a blogban

2010. augusztus 22., vasárnap

220FASHION

MISS UNIVERSE

Ez szerintem pályafutásom leghosszabb postja lesz, de muszáj mindenkit beraknom, annyira viccesek.
Szóval az idei Miss Universe választáson a koncepció az volt, hogy mindenki a nemzetéhez kapcsolható jelmezben is felvonuljon. Van akik viszonylag jól jártak ezzel, de a nagytöbbségből hülyét csináltak. Nem is értem, van aki gyönyörű estélyit kapott, rajta csak egy enyhe utalással, van akinek a full rioi karnevált, vagy egy kilométeres fejdíszt kellett cipelnie, van pedig aki csak egy bikinit kapott, arról nem is beszélve, akit lovagnak öltöztettek, vagy páncéllal a kezében kellett felvonulnia.
Ez a világ legidiótább Victoria's Secret bemutatója.

Szerintem így ennyiből a görög lány nyert.


SZERINTED?

16 megjegyzés:

  1. hát...:D:D
    USA,mint bolygó kapitánya kb:D
    Miért van az h minden Miss Universe választáson a magyar lányokon állandóan ez az unalmas piros fehér zöld hülye menyecske ruha van.hányok komolyan!Nem unják még?

    VálaszTörlés
  2. Hát szerintem amilyen középszerű és jelen esetben műveletlen lányokat küldünk oda, teljesen mindegy...

    VálaszTörlés
  3. nekem a finn, a francia és görög a kedvenc... ezek nagyon szép ruhák :D

    alexa

    VálaszTörlés
  4. vannak gyönyörűek, amik nagyon tetszenek, viszont viccesek is.

    annyi szép magyar lány van..miért pont ő? ://

    VálaszTörlés
  5. vannak szép ruhák de vannak elég csúnyák is
    egyet éertek lehetne másokat küldeni,miért pont őt??
    nekem a philadelphia,a szlovák,a szlovén,a német,a francia,az új zélandi és a finn a kedvencem!

    Réka

    VálaszTörlés
  6. és miért mindig a magyar lányok a legcsúnyábbak ? :D:D

    B.

    VálaszTörlés
  7. tényleg a görög a legszebb... de a finn sem rossz :D amugy... ez a piros fehér zöld menyecskeruha... kicsikét nagyon unalmas.... amugy a lány sem annyira szép..sokkal szebb lányok is vannak..Mo-n az szentigaz :D

    VálaszTörlés
  8. nekem meg tetszik a magyar. ez a népviseletünk és ez itt most erről szól.legalább nem csináltak hülyét belőle. egyébként a görög az nagyon szép!

    VálaszTörlés
  9. na, a magyar lány egy valamiért jó. hogy belőle nem csináltak hülyét az öltözködése miatt. semmi másért nem jó szerintem. nála 100x vannak szebbek itt, miért pont őt kellett kiküldeni... meg ez a ruha... oké, hogy magyar zászló, meg ez a népviselet, de ennél jobban is megtervezhették volna. amugy szerintem a görög, az ukrán, a német, a finn, a francia és a dán a legszebb. de Belgium lánya is jó lenne derékig. onnantól lefele nem tetszik :D

    VálaszTörlés
  10. azért őt küldtük, mert normális lányok nem jelentkeznek szépségversenyre. jó az nem feltétlenül jelenti azt, hogy az ostobák nem lehetnek szépek, de valahogy szerintem a kettő összefügg. ő pl szereti a kézből készült ajándékokat:D

    VálaszTörlés
  11. hahaha, némelyik megnevettetett :DDD
    némelyik lányból már már bohócot csináltak, ezekkel a fejdíszekkel meg 5méter széles-hosszú ruhákkal... persze, elhiszem hogy népviselet, meg jelképezi a hazájukat, de eléggé túlzásokba estek..
    a magyar lányon nem csodálkozom már, miért pont ő ment... már megszokhattuk volna szerintem :)
    szerintem Izraelből a lány nagyon szép és a ruhája is tetszett, rajta kívül még a görög lánynak egyszerű de mégis kifejező a ruhája a kiegészítőkkel együtt :))
    ~diamondonalandmine

    VálaszTörlés
  12. A magyar lány saját maga tervezte a ruháját, szerintem ez dicséretes.(ha már angolul nem tud)Egyébként nekem a szépségversenyeknek mindig pont ez a része a kedvencem, olyan tényleg, mint egy karneváli színes forgatag!De Miss Usa...omg, nagyon gáz, ezen mi a népviselet?!?! Legalább a kék-piros-fehér lenne, vagy mittomén...De vannak jók is, például Haiti,Görögország,Urugvay, Gayana,Kórea, Paraguay és a magyar is természetesen:)Usa mellett még nagyon rossz a német, a román,a belga (nem értem minek oda a tenisz)izraeli (csak egy sima ruha, bár valóban nagyon szép,de hol a népi motívum?!?!) lányoké.

    VálaszTörlés
  13. Röviden: amiben van népi motívum, az jó, amiben nincs, az nem. Van sima estélyi felvonulás is!

    VálaszTörlés
  14. görög.ausztrália.nagyon szépek:]

    VálaszTörlés
  15. Nekem legjobban az Ausztrál lány ruhája tetszik! :)

    VálaszTörlés