Keresés ebben a blogban

2010. szeptember 30., csütörtök

+++

+++

Ne off topic-oljátok szegény Madonnát, kedves Névtelenek, mert kénytelen leszek moderálni, nyitok inkább nektek egy külön postot, ahol megbeszélhetitek a tehetségtelenségemet, és a kamu táskáimat.
Tessék.

XXXO,
Dorka

12 megjegyzés:

  1. hova lett az a post amikor a táskáidról írtál? :O nem találom :S

    VálaszTörlés
  2. http://styleanddirt.blogspot.com/2010/08/165.html

    VálaszTörlés
  3. hahahaha de jo hogy print screenelve van az egesz;) CIKI VAGY!

    VálaszTörlés
  4. nem értem hogy lett hirtelen mindenki ilyen nagy szakértő a táskákat illetően.nagyon ügyes lehetsz h képről meg tudod mondani hogy eredeti vagy sem.gondolom neked mindegyikből van egy-egy darab a szekrényedben,ezért vagy ilyen hozzáértő.vagy csak irigy?várj,gondolom neked nincs is rá szükséged,meg blabla.szerintem jó hasznos ez az oldal,engem érdekel h Dorka h látja ezeket a dolgokat,szivesen nézelődöm.Te meg ki vagy akadva azon,hogy milyen táskája van??ne legyél már ennyire ...Ja,és a krea egyátalán nem sz@r,el vagy tévedve.de ezt eddig is tudtuk.

    VálaszTörlés
  5. már bocsi, de nekem azért kellett a post, mert még nem láttam azt a postot, és érdekelt min megy a "vita" ennyire. nem kell egyből nekem támadni. azoknak írogass ilyeneket akik "oltják" a dorkát!!

    VálaszTörlés
  6. @nevtelen: szerintem itt snekinek nem volt baja azzal hogy a dorkanak milyen a taskaja,hanem azzal hogy kamuzik a blog olvasoknak, szerintem az a primitiv gondolkodas..attol senkinek a szemeben nem lesz se ugyesebb se hulyebb hogy nem eredeti a taskaja, mert nincs eredetire penze, es kreativitasa hogy inkabb vegyen valami mast..nem ertem minek kellett,es szerintem tok normalis hogy az emberek ezen felhaborodtak..na es hol a kulon post dorka?
    p.s. szerintem se szar a krea, van ott egy par tehetseges ember, az mar egy masik tortenet hogy felveszik mindenkit aki fizet

    VálaszTörlés
  7. ez olyan dorka csak dölj hátra és érezd hogy van egy fanclubbod :D:D

    ebe voltem (:

    ui.: őszintén és mélyen irigyellek benneteket hogy a legnagyobb problémátok hogy neki eredeti-e a táskája. én mit csinálok sz_rul hogy nekem nem ez jutott ?! :D:D:D:D:D:D

    VálaszTörlés
  8. de igaza van az elozo nevtelennek, ok hogy tenyleg nem tema az eredeti e vagy nem..kit erdekel...de akkor minek hazudik? szerintem itt pont o az aki megalazza magat azzal hogy probalja nekunk bebizonyitani h van penze eredetire...nemde??? en nem ismerem ezt a lanyt de mar megvan a velemenyem rola..dorka- attol hogy nincs penzed vuitttonra nem leszel kevesbe meno blogger...

    VálaszTörlés
  9. Emberek, könyörgöm. Nevetséges az egész vita. Íme DORKA BLOGJA. Az övé. Hadd írjon már azt amit akar... Gyerekesek vagytok.

    VálaszTörlés
  10. sztem itt le lehet zárni.

    VálaszTörlés
  11. Nevetseges ez a vita, es hogy kinek milyen taskaja van. Olyan jo lenne ha eljutna a magyar divat arra a szintre, hogy nem az a fontos kinek van eredeti LV/ fake LV/ vagy teljesen no name… hanem, hogy ki hogyan viseli.
    “háborgatja szegény blogolvasó tiniket, akik utána hiába futnak anyuhoz…” Mar bocsanat, de aki hulye haljon meg…
    En is szakmabeli vagyok, nincs szuksegem style tippekre, az LCF vegzos hallgatojakent… Megis olvasgatom Dorka blogjat, mert erdekel a hazai divatvilag es egy dolog biztos, Dorka profi szinten kozvetiti a nemzetkozi divatot/esemenyeket nektek. Sokat lehet profitalni belole…

    VálaszTörlés
  12. Szeretnétek ti ennyi idősen mint Madonna úgy kinézni :) . Az meg hogy kinek milyen táskája, ruhája és egyéb cucca van magánügy teljes mértékben. Látom itt is bassza egyesek csőrét hogy neki van neked meg nincs , mindenki előtt ott a lehetőség hogy neki is legyen . Csak tenni kéne érte és nem fúrni a másikat miatta .

    VálaszTörlés