Keresés ebben a blogban

2010. augusztus 27., péntek

230CELEBRITY

LINDSAY LOHAN
Lindsay a sittről közvetlenül a rehabra röppent át, és a rehabról való szabadulása után ez az első paparazzi fotó ami készült róla.
A spray-tan lekopott, a haja lenőtt, az ízlése viszont semmit nem változott. Kiváncsi vagyok, hogy mennyit fizetett neki a Rockstar Energy Drink, a fejhallgató gyártója, vagy akár az Hermés [öv, táska], hogy a világot körbejáró fotón az ő termékeikkel parádézzon. Gyanítom amúgy, hogy az Hermés inkább azért fizetett volna, hogy ne égesse a divatházukat...


5 megjegyzés:

  1. Melltartot hordani gaz dolog vagy mi? Felfoghatatlan...abbol is van draga...La Perla?! Lindsay te Buta Igenytelen Liba!

    VálaszTörlés
  2. mért lenne igénytelen..neked még nem volt lenőve a hajad és nem voltál mellteró nélkül!ssssh

    VálaszTörlés
  3. mindig csak a cikizés..ez megy!bravó

    VálaszTörlés
  4. szerintem nem olyan gáz,nézett már ki ennél sokkal rosszabbul is.:)

    VálaszTörlés
  5. Na az utolso hozzaszolasnal van a lenyeg:
    szerintem nem olyan gáz,nézett már ki ennél sokkal rosszabbul is.:)

    Magyarul : itt is gaz, es meg ennel is volt mar gazabb.

    ha mar egyszer gaz vagy. gaz vagy. ennyi.

    es kepzeld, de parszor ha olyan ruha van ami megengedi akkor ok h melltartot nem veszunk fel...de T shirtnel ha van melled, mint ahogy LINDSAYnek PONT van..hat..sztem azert kene.
    Es NEM azert tartom egy Waste of Space-nek a csajt mert kinez valahogyan, hanem O is olyan celebrity aki nyomja a; "bruhuhu en addikt vagyok es mindenki bant es nem ertenek meg es nem sajnalnak es larifari stb"...EZ GAZ!!

    Osszekene szednie magat, sajat akarat erot es akkor lehet valaki komolyan venne es TALAN kapna munkat es filmekrol lenne hires, nem arrol h melyik tancparkett foldjere kellett eppen osszeszedni vagy hogy kesekkel pozol full beallva...szanalom!

    VálaszTörlés